spot_img
20.4 C
Moschato
20.4 C
Tavros
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Eντυπωσίασαν οι αθλήτριες του ΣΦΙΓΜΟΣ στους αγώνες “Erkyna Cup 2024”

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Σύλλογος Ρυθμικής Μοσχάτου “Σφιγμός

“Erkyna Cup 2024”

Με εξαιρετικές επιδόσεις από όλες τις αθλήτριες του Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ. έλαβε τέλος ακόμη ένας Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2024.

Η Καγκάλου Αναστασία στέφτηκε Κυπελλούχος στην κατηγορία νεανίδων (2010) κατακτώντας την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό. Επιπλέον πήρε την 1η θέση στο στεφάνι, την 1η θέση στην μπάλα και την 2η θέσηστις κορύνες.

Η Στολερίου Κωνσταντίνα (2009) κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια με την 1η θέση στο στεφάνι και την 1η θέση στην μπάλα και επιπλέον πήρε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 2η θέση στις κορύνες.

Η Μανάτου Μαρία κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια με την 3η θέση στο στεφάνι και την 3η θέση στις κορύνες, και στο σύνθετο ατομικό και στην μπάλα έφερε την 4η θέση.

Το ανσάμπλ κορασίδων με την 1η θέση στο σύνθετο, στέφθηκε κυπελλούχος. Οι αθλήτριες που απαρτίζουν το ανσάμπλ είναι: Αλεξανδρινά Σοφία, Αλεξάνδρου Αμαρυλλίς, Καρανδρέα Μιχαέλα, Μανάτου Δήμητρα, Φραγκοπούλου Δήμητρα.

Στο ατομικό κορασίδων η Μανάτου Δήμητρα πήρε την 1η θέση στην κορδέλα, την 5η θέση στο στεφάνι και την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, η Αλεξανδρινά Σοφία πήρε την 4η θέση στις κορύνες και την 6η θέση στην μπάλα, η Φραγκοπούλου Δήμητρα πήρε την 5η θέση στην κορδέλα και η Καρανδρέα Μιχαέλα την 8η θέση στο σχοινάκι.

Στις παγκορασίδες η Βασιλείου Πηνελόπη κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο με την 2η θέση στο στεφάνι και επιπλέον πήρε την 5η θέση στην μπάλα. Την 7η θέση στο σχοινάκι και στο στεφάνι έφερε η Σαμωνά Νάσια.

Συνεχίζουμε δυναμικά και το επόμενο αθλητικό ραντεβού είναι στο KALAMATA CUP – ELEGANT CUP 2024.


spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ