spot_img
18.7 C
Moschato
18.5 C
Tavros
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Απονομή βραβείων στα πληρώματα που συμμετείχαν στο Καρναβάλι Μοσχάτου – Ταύρου 2024 (photos)!

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Kαρναβάλι Μοσχάτου – Ταύρου 2024!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 η εκδήλωση της απονομής των τιμητικών βραβείων στα πληρώματα και στους συμμετέχοντες του Καρναβαλιού 2024 του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το video του mymoschato με ολόκληρη τη παρέλαση του καρναβαλιού, ακολούθησε η εκδήλωση της απονομής των τιμητικών βραβείων σε όλα τα πληρώματα και στους συμμετέχοντες του Καρναβαλιού.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου άνοιξε τη βραδιά ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις και στις παρελάσεις του Δήμου, τους Αντιδημαρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που εργάσθηκαν για τη διεξαγωγή και την επιτυχία των εκδηλώσεων και φυσικά τους εργαζομένους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε σε αυτούς που εδώ και χρόνια είναι υποστηρικτές του Καρναβαλιού, στην εθελοντική οργάνωση  RSF HELLAS και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ., που συνέβαλλαν στην ασφαλή διεξαγωγή της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, καθώς και στην Αστυνομία, την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

Με πολύ χιούμορ και μεγάλα χαμόγελα πραγματοποιήσαμε την απονομή των τιμητικών βραβείων στα πληρώματα και στους συμμετέχοντες της φετινής καρναβαλικής παρέλασης του Δήμου μας.

Τα μικρά παιδιά από τα σχολεία μας ήταν σίγουρα οι πρωταγωνιστές στην εκδήλωση της απονομής, ενώ οι υπεύθυνοι των πληρωμάτων μας αποκάλυψαν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη καρναβαλική παρέλαση!

Την εκδήλωση της απονομής των βραβείων παρουσίασε η Κατερίνα Καρύδη, ενώ παραβρέθηκαν μέλη του Δημοτικού μας Συμβουλίου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας. Μαζί μας ήταν και οι δύο ομάδες διάσωσης που κάλυψαν την καρναβαλική μας παρέλαση, η RSF HELLAS και η Eλληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής.

Το Καρναβάλι 2024 πέρασε στην ιστορία! Ξεκινάμε δυναμικά για το Καρναβάλι 2025!

Τιμητική διάκριση για τη διαδικτυακή κάλυψη των δρώμενων και της μεγάλης παρέλασης έλαβε και ο χορηγός επικοινωνίας (mymoschato.gr).

Καρναβάλι Μοσχάτου – Ταύρου όλα εδώ!

Ξέφρενο Καρναβάλι στο Μοσχάτο, με κέφι και χιλιάδες Καρναβαλιστές (εικόνες)!

Colour Day Festival στο Μοσχάτο (εικόνες – βίντεο)

VIDEO: Η μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού 2024 στο Μοσχάτο!

Στο Μοσχάτο τα κανάλια για το καρναβάλι 2024! (βίντεο)

Δελτίο τύπου: Καρναβάλι Μοσχάτου-Ταύρου 2024 | Μεγαλειώδης παρέλαση με 5000 μεταμφιεσμένους και χιλιάδες επισκέπτες

LILA, KINGS και Colour Day Festival στο Καρναβάλι του Μοσχάτου!

Η πόλη γιόρτασε παραδοσιακά τα Κούλουμα με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση στον Ταύρο! (φώτο)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ