spot_img
17.1 C
Moschato
17 C
Tavros
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

2 Διακρίσεις για την Crowdpolicy στα Mobile & IOT Awards 2024! 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Οι ψηφιακοί βοηθοί (AI Chatbots) της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ που υλοποιούνται από την Crowdpolicy διακρίθηκαν με Gold & Silver Award στην κατηγορία Mobile Customer Engagement  & Personalized Services στα Mobile & IOT Awards 2024.

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στον Συνεδριακό Χώρο της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Mobile & IOT Awards 2024.Για άλλη μια χρονιά η BOUSSIAS Events με την συνεργασία του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος / ΣΕΚΕΕ, ανέδειξε τις πιο καινοτόμες εταιρείες, εφαρμογές, υπηρεσίες, projects, και βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του Mobile Business.

Το βραβείο παρέλαβαν από την Crowdpolicy, οι κκ. Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder, CTO/CIO της εταιρείας και Γιώργος Κουγιανός, Project Manager στον τομέα της ανάπτυξης ψηφιακών βοηθών εξυπηρέτησης — AI Chatbots.

Περισσότερα: https://bit.ly/3Q1eteZ

Ξεκίνα τη συνεργασία σου με την Crowdpolicy! 

www.crowdpolicy.com

Από την τελετή απονομής οι κκ. Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder, CTO/CIO της Crowdpolicy και Γιώργος Κουγιανός, Project Manager στον τομέα της ανάπτυξης ψηφιακών βοηθών εξυπηρέτησης — AI Chatbots.

Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder, CTO/CIO της Crowdpolicy
Γιώργος Κουγιανός, Project Manager στον τομέα της ανάπτυξης ψηφιακών βοηθών εξυπηρέτησης — AI Chatbots.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ