spot_img
18.1 C
Moschato
18 C
Tavros
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ανακοίνωση-Ενημέρωση Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες,

Ύστερα από την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία έγινε  στις 7 Απριλίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 11 στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, ο Σύλλογός μας σε πλήρη απαρτία όπως ορίζει το καταστατικό ομόφωνα αποφάσισε την περάτωση των εργασιών του Συλλόγου δηλαδή την αυτοδίκαιη διάλυση του.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης των μελών του,  ήταν αυτή, η οποία και κατοχύρωσε την στην συνέχεια νομική ακολουθητέα έγκριση λύσης του Συλλόγου.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα σε γενικές γραμμές και χωρίς χρονολογίες να αναφερθώ στο διαχρονικό θεάρεστο  έργο προς όλες τις κατευθύνσεις που επιτελέστηκε,  ώστε ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, να γίνει περικαλλής και άξιος θαυμασμού από κάθε χριστιανό.

Η  βοήθεια των άξιων συνεργατών του Συλλόγου αλλά και η βοήθεια των ενοριτών  της φτωχής παραποτάμιας ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου, είχε ως αποτέλεσμα ο Ιερός Ναός να αποτελεί για τις ψυχές των ευσεβών πιστών, όχι μόνο, την πνευματική τους όαση αλλά και το καταφύγιο σε καιρούς χαλεπούς και άνυδρους.

Διαχρονικά η προσπάθεια όλων των μελών του Συλλόγου είχε ως αποτέλεσμα με απλότητα, ευαισθησία, αλλά κυρίως με δυναμισμό σε καιρούς πολύ δύσκολους, από κάθε άποψη να οδηγήσουν και να δείχνουν τον δρόμο της εν “Χριστώ Ζωής”.

Πάντοτε μέσα τους, υπήρχε ένας παλμός, μία διάθεση, ένας ενθουσιασμός αγάπης  τόσο για την Εκκλησία αλλά κυρίως για την εκτέλεση του καθ’ αυτού έργου διακονίας  προς τον συνάνθρωπο  πού οδήγησαν στη συλλογική ολοκλήρωση της προσπάθειας, αφενός ο Ιερός Ναός να γίνει περικαλλής, και αφετέρου να ολοκληρώνονται οι πράξεις αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.

Αυτό ήταν κάτι που συνεχίστηκε μέχρι σήμερα. Ο περικαλλής Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου, όπως είναι σήμερα, αν και δεν ολοκληρώθηκε ακόμα, αποτελεί απόδειξη στην θεολογική έκφραση “το να κατοικεί ό Θεός σε έναν Ναό είναι ό σκοπός  κάθε ανεγέρσεως, το να κατοικεί όμως στις καρδιές των ανθρώπων, είναι απόδειξη, ότι ή πίστη είναι γεγονός ζωής, πού καθαγιάζει τους πιστούς και με φώτιση τους οδηγεί στις ενάρετες πράξεις.

 Η Πρόεδρος  
Μερόπη Ρήγου                                                                      

Η Γραμματέας
Μαριάννα Ανεστοπούλου-Τσιμή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ