spot_img
16.5 C
Moschato
16.4 C
Tavros
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δεν τα κατάφερε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, αφού όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή σε ηλικίαiά 79 ετών το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, έφυγε από τη ζωή…

Μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε ξεσπάσει χθες (24/4/24) σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του και την ταλαιπωρία της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο.

Ήταν μάλιστα αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εξήγησε πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές».

«Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα»…

Το πρωί της Πέμπτης (25/4/24) έγινε γνωστό, ότι ο άνθρωπος τελικά έφυγε από τη ζωή.

Το mymoschato.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο Διοικητής

Σπυρίδων Αποστολόπουλος»

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω γάγγραινας και η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση, όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου χθες.

«Ο Δημήτρης Καλλιάνος, απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών. Είχε νοσηλευτεί λόγω γάγγραινας στο αριστερό πόδι, ενώ, σύμφωνα με το ανακοινωθέν του νοσοκομείου, έπασχε μεταξύ άλλων «από τελικού σταδίου νεφρική ανεπάρκεια υπό αιμοκάθαρση, σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή υπέρταση, βαριά στεφανιαία νόσο και καρδιακή ανεπάρκεια (οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και επανειλημμένες διαδερμικές αγγειοπλαστικές στεφανιαίων, κολπικήμαρμαρυγή, ανεπάρκεια τριγλώχινας, τοποθέτηση απινιδωτή), πνευμονική ίνωση με κατ’ οίκον οξυγονοθεραπεία και καρκίνο γεννητικών οργάνων».

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ το νοσοκομείου και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ