spot_img
23.9 C
Moschato
23.9 C
Tavros
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

«Βιομηχανική κληρονομιά: ιστορία, τεχνολογία και καινοτομία» | Εργαστήριo διά βίου εκπαίδευσης από το ΠΙΟΠ

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το εργαστήριο διά βίου εκπαίδευσης «Βιομηχανική κληρονομιά: ιστορία, τεχνολογία και καινοτομία»,τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 (ώρες 16:00-19:00), στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Τι περιλαμβάνεται στη βιομηχανική κληρονομιά της χώρας; Ποιες οι ιδιαιτερότητες και ποια η αξία της; Αξιοποιώντας πλούσιες αρχειακές πηγές και τεκμήρια που φυλάσσονται στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ και αφορούν ευρύ φάσμα κλάδων τεχνολογίας και εργασίας, και με την καθοδήγηση της ιστορικού Ελένης Μπενέκη και του αρχειονόμου Δημήτρη Ραμαντάνογλου, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πτυχές της βιομηχανικής κληρονομιάς της χώρας. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν επιλεγμένους πρώην βιομηχανικούς χώρους του Ταύρου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη ηκράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3418051 (Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00)

*Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, το Σάββατο 18 Μαΐου η είσοδος στα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ είναι ελεύθερη. Επιπλέον, στα πωλητήρια τωνΜουσείων ΠΙΟΠ, στο MUSEUMSHOP Αθήνας και στο MUSEUMSHOP Θεσσαλονίκης, τα αντικείμενα θα διατίθενται με έκπτωση 10% και οι εκδόσεις του Ιδρύματος με έκπτωση από 10% έως και 45%.

ΠΙΟΠ | Ιστορικό Αρχείο

Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, 17778, Ταύρος

Τ.: 210 3418051 | www.piop.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ