spot_img
22.6 C
Moschato
22.6 C
Tavros
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

15o Διαδημοτικό Φεστιβάλ – Πρεμιέρα με τον “Λύκο” του Εν Δράσει στον Ταύρο (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου “Εν Δράσει” άνοιξε την αυλαία του 15ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής στον Δήμο μας. Μια εξαιρετική παράσταση που παρακολουθησε πλήθος κόσμου σε ένα κατάμεστο θέατρο!

Έναρξη το Σάββατο 18/6/2022 στον Ταύρο για το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου “Εν Δράσει” μας παρουσίασε την παράσταση «Ο Λύκος», του Κ. Καφετζή σε σκηνοθεσία Π. Ναρλή , στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης | McF, (Πειραιώς 206, Ταύρος)

«Ο Λύκος» του Κωνσταντίνου Καφετζή

Σε ένα σημείο της Ελλάδος, ο εικοσιεπτάχρονος Στέφανος ζει με τη μητέρα του Χαρά. Την ημέρα των γενεθλίων του τής ανακοινώνει ότι θέλει να φύγει από το σπίτι. Σε αυτό το σημείο είναι που η απλή αυτή ιστορία αποκτά πλοκή. Η Χαρά αντιδρά αρνητικά στην απόφαση του γιού της και τον πιέζει να την αλλάξει. Μάλλον προσπαθεί να τον πείσει πως δεν την σκέφτηκε και δεν την πήρε ποτέ εκείνος, από μόνος του. Πως αυτή είναι μια απόφαση που πάρθηκε από τις πρόσφατα κακές παρέες που κάνει. Τον Πέτρο. Τότε ο Στέφανος κάνει την αρχή. Μια αρχή που ίσως θα έπρεπε να την κάνει καιρό πριν. Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Την έναρξη των παραστάσεων έκανε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σάββας Γιάννης.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Θανάσης Μελιστας, οι Αντιδήμαρχοι, οι Αντιδήμαρχοι (Κατερίνα Καρυδη, Μαρία Τσελιου, Βασίλης Γρουμπας), ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Δημήτρης Κελεσιδης καθώς και πλήθος κόσμου.

Γιάννης Σάββας: “Με μία συγκλονιστική θεατρική παράσταση ‘ο Λύκος’, ξεκίνησε εχθές το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου από το θεατρικό εργαστήρι “Εν Δράσει” του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.Ένα έργο το οποίο δεν πρέπει να χάσει κανείς!!!
Πολλά συγχαρητήρια στον Ταυριώτη δημιουργό Κωνσταντίνο Καφετζή, τον σκηνοθέτη μας Panagiotis Narlis και στους ηθοποιούς μας!!!
Την παράσταση παρακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος του Π.Κ. Dimitris Kelesidis, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Thanasis Melistas και οι Αντιδήμαρχοι ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΟΥΜΠΑΣ, Maria Tseliou, Katerina Karidi.

Αναλυτικά το πρόγραμμα!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ