spot_img
19.9 C
Moschato
19.9 C
Tavros
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Ο Δήμος βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές του Ταύρου στα ΑΕΙ το 2021 (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η Τελετή Βράβευσης των αποφοίτων Λυκείων (2020-2021) από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου!

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργάνωσε μία όμορφη και συγκινητική τιμητική εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Ταύρου, στις Πανελλήνιες εξετάσεις για τη σχολική περίοδο 2020-2021.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικών Κοινοτήτων Μοσχάτου και Ταύρου.

Οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν στο σύνολό τους στο κάλεσμα του Δημάρχου για την βράβευσή τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία συγκινητική και όμορφη ατμόσφαιρα.

Σε μια ζεστή εκδήλωση, τιμήσαμε τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ μαθητές και μαθήτριες των λυκείων του Ταύρου, για τη σχολική χρονιά 2020-21. Θέλω να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά και στις οικογένειές τους για τον αγώνα που έκαναν, σε δύσκολη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας. Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά της πόλης μας που καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο. Τους εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.“, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ευθυμίου!

Όσα παιδιά που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση και επιθυμούν να παραλάβουν τη διάκρισή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου στο Μοσχάτο και στον Ταύρο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ