spot_img
19.9 C
Moschato
19.9 C
Tavros
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Με επιτυχία η δωρεάν νομική συμβουλευτική από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με επιτυχία η δωρεάν νομική συμβουλευτική από το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Την Τετάρτη 21 Φεβρουάριου 2024  διεξήχθη για τρίτη συνεχή χρονιά στο π. Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου, μια ακόμη συνάντηση στο πλαίσιο της εξαιρετικά πετυχημένης και γόνιμης συνεργασίας του Δήμου μας με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.  Με βάση τη  συνεργασία αυτή, νομικά στελέχη της ΓΣΕΕ παρέχουν  δωρεάν εξατομικευμένη  νομική συμβουλευτική σε εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταδιοτικά θέματα σε δημότες  και κατοίκους του Δήμου μας.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής διοργάνωσης, δεκαέξι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν ερωτήματα και απορίες ως προς το εργασιακό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό τους καθεστώς  αλλά και να λάβουν εξειδικευμένες κατευθυντήριες οδηγίες ή πληροφορίες  για  την εφαρμογή της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας που τους αφορά και καθορίζει το εργασιακό και συνταξιοδοτικό τους  τους μέλλον.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία κρίθηκε ως εξαιρετικά χρήσιμη & ωφέλιμη από τους συμπολίτες  μας και η  Δημοτική Αρχή αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της ΓΣΕΕ που συνετέλεσαν  στην επιτυχή υλοποίηση της χθεσινής συνάντησης, δεσμεύθηκε στην συνέχιση αυτών των συναντήσεων και στο μέλλον ώστε να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.


spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ