spot_img
15 C
Moschato
15 C
Tavros
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img

Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης, μέσω του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι»

Η Κωτσόβολοςδώρισε 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης στον Οργανισμό «Τo Χαμόγελο του Παιδιού» -μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων- στο πλαίσιο του προγράμματός της «Δεύτερο Σπίτι», αλλά και της διαχρονικής και εξαιρετικής συνεργασίας με τον Οργανισμό, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα το έργο του.

Η Εταιρεία δίνοντας «δεύτερη ζωή» σε συσκευές που προσφέρουν οι καταναλωτές, έθεσε στόχο να κάνει τη ζωή των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού καλύτερη, εξοπλίζοντας τα Σπίτια του, καθώς και των οικογενειών με παιδιά που στηρίζονται ολιστικά πανελλαδικά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να έχουν ό, τι χρειάζονται για μία καθημερινότητα, όπως τους αξίζει.

Ο κος. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ανέφερε με τη σειρά του«Η ενέργεια της εταιρείας Κωτσόβολος «Δεύτερο Σπίτι» αποτελεί ακόμα μια εξαιρετική πρωτοβουλία στήριξης του έργου του “Χαμόγελου”. Χάρη σε ενέργειες όπως αυτή, αλλά και τη συγκινητικά διαχρονική υποστήριξη κολοσσών εταιριών, όπως ο Κωτσόβολος, καταφέραμε το 2023 να στηρίξουμε τα 228 παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια μας και να καλύψουμε ολιστικά ανάγκες 16.573 παιδιών και των οικογενειών τους που διαβιούν σε δύσκολες συνθήκες. Η προσφορά και η εμπιστοσύνη τους, απλόχερη και με συνέπεια, γεγονός που μας τιμάει ιδιαίτερα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμη μια φορά που σταθήκατε στήριγμα».

Ο κος. Κώστας Σταματάκης, Chief Marketing Officer της Κωτσόβολος δήλωσε«Στην Κωτσόβολος χαιρόμαστε που ένα πρόγραμμα που αγαπάμε πολύ, το «Δεύτερο Σπίτι», καταφέρνει να υποστηρίζει άμεσα και ουσιαστικά οργανισμούς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Και κυρίως μας χαροποιεί το γεγονός πως οι 267 συσκευές που προσφέραμε στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά και οι 2.300 συσκευές συνολικά που έχουμε προσφέρει από την αρχή του προγράμματος μέχρι και σήμερα, είναι συσκευές, τις οποίες οι ίδιοι οι καταναλωτές μας δώρισαν κι εμείς φροντίσαμε να τους δώσουμε «Δεύτερη Ζωή» σε σπίτια που τις έχει πραγματικά ανάγκη. Ευχαριστούμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την άριστη συνεργασία. Είμαστε περήφανοι, ως εταιρεία και ομάδα, που συμβάλλαμε άμεσα και με ευελιξία στην κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να έχουν μία καλύτερη ζωή».

Φωτογραφικό υλικό από την παράδοση των συσκευών εδώhttps://hamogelo-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/danaekastani_hamogelo_gr/EtmdemTryudPpUepKbOu1_YBm1GvUxLgcv2PHGQjSEMDRA?e=lMYr2B

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» και για το πώς μπορείς και εσύ να συμμετέχεις δωρίζοντας τη δική σου συσκευή, θα βρεις εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/second-home

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ