spot_img
23.3 C
Moschato
23.1 C
Tavros
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img

Μοσχάτο: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ (εικόνες)

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε στις 27/03 στo Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Σολωμού 30, Μοσχάτο) και διοργάνωσε η ομάδα του IslandofMan Philosophy. 

Συμμετείχαν Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Καραμίχος, Δημήτρη Δημητριάδης, Μάριος Μάζαρης, Γιάννης Καστανάκης, Μαρία Κουβίδη, Κωνσταντίνος Φάμης και Αλεξάνδρα Μπουνάτσα.

Αναλυτικά δελτίο τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία, εξαιρετικές σκηνικές παρουσίες, εμπνευσμένες ομιλίες και με ένα ένθερμο κοινό ολοκληρώθηκε το «2ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ», την Τετάρτη 27/03 στην Αίθουσα Αμφιθεάτρου του Δήμου Μοσχάτου.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 17:30 – θυμίζουμε ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη – και άνθρωποι κάθε ηλικίας προσήλθαν νωρίς. 

Η σύλληψη της ιδέας του Φεστιβάλ βασίζεται στο έργο του Νικόλα Σμυρνάκη με τίτλο «Η ΑΛΗ8ΕΙΑ» (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) και η θεματική του (ΑΓΑΠΗ) στο βιβλίο του «Τα Γράμματα της Αγάπης» (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ). 

Το Φεστιβάλ άνοιξε με την υπέροχη φωνή τηςερμηνεύτριας Αλεξάνδρας Μπουνάτσα.

Ακολούθησε η ομιλία του Futurist – IFFR DAO Δημήτρη Δημητριάδη που μίλησε για την αγάπη στην εποχή των σκεπτόμενων μηχανών.

Επόμενη καλεσμένη ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπου μαζί με τον Νικόλα Σμυρνάκη συζήτησαν για την Αλήθεια και την Αγάπη μέσα από την δική της προσωπική εμπειρία.

Αμέσως μετά το διάλειμμα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Καστανάκης διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ του Νικόλα Σμυρνάκη.

Ακολούθησε η συνέντευξη του Νικόλα Σμυρνάκη με την ηθοποιό, συγγραφέα, πρόεδρο της ΜΚΟ ΑΝΑΣΑ για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής Ζέτα Δούκα.

Κοινό και θεατές απόλαυσαν την ηθοποιό και δραματοθεραπεύτρια Μαρία Κουβίδη σε μια ξεχωριστή θεατρική performance σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Φάμη.

H εκδήλωση μεταδιδόταν μέσω live streaming στο facebook. Παρακολουθήστε ΕΔΩ το πρώτο μέρος και ΕΔΩ το δεύτερο μέρος του φεστιβάλ.

Το «2ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ», είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και χρησιμοποιήθηκε ως πλατφόρμα για την υποστήριξη του Ioanna Paliospirou Foundation. Βιβλία του κ. Σμυρνάκη διατέθηκαν για τη στήριξη του παραπάνω Ιδρύματος.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης και η ομάδα του IslandofMan Philosophy, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους καταξιωμένους δημιουργούς, καλλιτέχνες, ανθρώπους από το χώρο της τέχνης, επιστήμονες, που ανέδειξαν μέσα από τη δουλειά και την προσωπική διαδρομή τους, την  Αλήθεια τους και ενέπνευσαν τους θεατές.

Η διάδραση τους με το κοινό και τα έντονα χειροκροτήματα ανέδειξαν την εξαιρετική επιδραστικότητα των ομιλιών και λοιπών δράσεων εκπληρώνοντας την προσδοκία των διοργανωτών να αποτελέσει το «2ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ» μια πρόσκληση για ένα ταξίδι προς την προσωπική Αλήθεια του κάθε παριστάμενου.

Ευχαριστούμε θερμά τους :

Υποστηρικτές – Χορηγοί: New York COLLEGE, Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ
Lumiere Photography / Cinematography, Magpie Films – Υπηρεσίες βιντεοσκόπησης, G sounds & lights Greece, Carbar (Coctail Van Bar), Enhance Digital Agency, Εστιατόριο Ψαρομεζέδες, Happiness – Event Marketing – Διονύσης Νικητόπουλος

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ